Archives

“Alltid sammen”-aksjonen

“Alltid sammen”-aksjonen

Julehilsen til alle våre kunder fra teamet i Frisørverden AS
«Alltid sammen» har nå nådd hele 1 million i innsamlede midler!
Vårt samarbeid med Flyktninghjelpen gjennom innsamlingsaksjonen «Alltid sammen» når stadig nye høyder og det varmer våre hjerter å se at vi har så mange fine medmennesker i vårt strakte land som bidrar, hver eneste dag til å hjelpe de på flukt fra krigen i Ukraina.
10 måneder med krig har satt sine spor og kulde og vinter gjør nå en vanskelig hverdag enda verre. Behovet for hjelp er økende. Det er derfor fint å se at vår solidaritet fremdeles er sterk, pågående og jevn, uten tegn til nedgang. Med over 36.000 bidrag har vi nå hele 1 million kroner innsamlet!
På vegne av Flyktninghjelpen vil vi på det varmeste takke for et godt samarbeid gjennom året og ser frem til fortsettelsen i 2023!
Bildet viser 87 år gamle Kateryna Tika. Hun bor alene og når kulden kommer synker temperaturen i huset hennes til 2 grader. Flyktninghjelpen har med sine innsamlede midler kunne overrekke henne en radiator, slik at hun kan får litt varme på soverommet sitt.
(Foto:Amid Askerov/NRC)
Vår hjelp er uten tvil avgjørende og gjennom «Alltid sammen» har vi bidratt til at Flyktinghjelpen har kunnet hjelpe over 475,000 mennesker berørt av konflikten. For å få et bedre innblikk i hva hjelpen går og hvilke behov som er gjeldene gir vi deg her en statusrapport fra Flyktninghjelpens arbeid i Ukraina og nabolandene.
Innsamlet beløp pr 21. desember 2022:
Antall deltakende salonger
141
Antall donasjoner gitt
36 755
Sum innsamlet inkl. fremtidige behandlinger
kr 1 274 071,–
Gjennomsnitt beløp per kunde
kr 29,29
Donasjon gjennomført pr dag
kr 2 830,–
Sum innsamlet på gjennomførte behandlinger
kr 1 003 158,–
kilde: fixit.no

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

du må være innlogget for å legge til et produkt i favoritter.