Gratis frakt på ordrer over 600,-

Archives

Bli bedre kjent med Karina E

Bli bedre kjent med Karina E

Karina E er 24 år, og har jobbet som frisør i hele sitt yrkeslange liv. Hun tok fagbrevet i 2019 etter fullført frisørskole i Bergen og jobbet deretter i ET Frisørstudio, før hun flyttet til Kristiansund og begynte å jobbe hos oss.

La oss bli bedre kjent med deg, uten saksa i hånda!

-Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å slappe av på sofaen med en god serie, spille spill og samle gode venner. Jeg har to små hunder som jeg bruker mye av tiden min på. Jeg klarer ikke helt å legge fra meg “frisørfaget” hjemme, så det går derfor en del tid på pelsstell, klipp og frisering av hundene mine. Ellers liker jeg å være kreativ med maling, interiør og hagen”

“Jeg liker yrket mitt, og brenner for faget. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag for å treffe kollega og kunder”

Teamet på Frisørverden er veldig glade i denne dama. Hun har stålkontroll på lagerbeholdningen, utstyret som hun selv bruker (og alle andre) og ikke minst fargereseptene.

Av mange ting er hun blandt annet navnesøstera til “sjefen”, noe som til tider har forvirret kundene våre. Vi beklager dette, men Karina E har bergenserdialekt, som hjelper oss litt her.

Ønsker du som kunde en frisør som tar godt vare på deg, er rolig og behagelig å være rundt og som utfører fantastiske resultater er Karina E frisøren for deg. Her er et lite knippe av hennes utførte kundebehandlinger:

 

Karina E jobber for det meste i avdeligen vår på Avrøy, men hun er å finne i salongen i Kr-sund av og til også.

Du kan bestille time til henne på Avrøya her!

Eller Kr-sund her!

 

 

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

du må være innlogget for å legge til et produkt i favoritter.