Archives

Feelgood Jewellery

Feelgood Jewellery

hulltagning frisørverden

Blomdahl er et allergivennlig og medisisnk system for hulltakning til øre og nese.

Øredobbene passer til voksne og barn . De er laget i nikkelfritt materiale og passer deg som ønsker vakre, stilrene og personlige smykker/øredobber som du vil bruke hver dag. Blomdahl er også ledende innenfor medisinsk hulltagning og har utviklet en trygg og rask metode for å ta hull i ører og nese.

Frisørverden er stolte over beståtte kurs og at vi kan tilby dette systemet til kundene våre.

MILJØ: Nærprodusert i Sverige med kontroll over hele prosessen. -fra utvelgelse av materialene til ferdige smykker og levering til salong.

De har en internasjonal kvalitetsstandard for produksjon av medisinske produkter (ISO13485)

HULLTAGNING: Blomdahl er ledende innenfor medisinsk hulltagning og har utviklet en steril og hygenisk metode for å ta hull i øre og nese. Dobbelhulltagningen hvor hullene tas i begge ørene samtidig går raskere, kjennes tryggere og er mer skånsomt for barnet. En hulltagning gjør deg mer sårbar for ugunstige materialer som nikkel, palladium, gull, kobolt osv. derfor er de nøye med å bruke de aller sikreste materialene.

SKÅNSOMT: Smykkene er laget av ren medisinsk plast med 0% nikkel og ren medisinsk titan, -det sikreste metallet! Smykkene har en hygensik embalasje slik at du er den første som kommer i kontakt med ditt nye smykke.

SERTIFISERING: for å sikre en trygg og hygenisk behandling for oss i salongen og kundene, er vi pålagt å ha sertifisering i Blomdahls medisinske system. Dette har alle frisørene hos Frisørverden.

MOR OG BARN: som foreldre vil vi beskytte våre barn og oss selv for uheldige materialer og stoffer. Spesielt viktig er dette når vi velger smykker i tett kontakt med huden over tid.

PLEIERÅD: for at hullene skal gro best og raskest mulig er vi som hulltager ansvarlig for å sende med pleieråd slik at du som kunde kan ta ansvar hjemme.

Hulltagning kan bestiller på nettsiden vår her!

og øredobber kan kjøpes i salong, eller i vår nettbutikk her!

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

du må være innlogget for å legge til et produkt i favoritter.