Archives

Influences AW 21

Influences AW 21

Skjermbilde 2021-10-20 kl. 19.49.29

Teamet i Frisørverden har deltatt på Influences AW 21 kurs. -høstens moter og trender på hår, farger, klær og negler. Vi er superinspirerte, og gleder oss til den neste kunden som sier “gjør hva du vil” eller “jeg vil bli fresh på håret”

For å nevne noen stikkord på klær er det microkorte miniskjørt, geometrisk strikk. boblejakke, blonder og gjennomsiktige stoffer som er superhot.

Vi har fått mye inspirasjon på hvordan gjøre grått naturlig hår mye kulere uten å skade det med kjemikalier. Så bare gled dere for å høre våres anbefalninger til å gjøre ditt grå hår mer glansfullt og kanskje gjevnere. De små grå, har det med å vokse seg frem ugjevnt og gjerne i en annen og stivere struktur enn resten av håret ditt.

De varme fargene har aldri forsvunnet fra moten. Men nå er det hot rundt det varme spekteret på fargekartet. Rød ombre, kobber-balayage og fargeeffeker med mørkt brunt som fader inn i rødbrunt.

Og “mum-bunèn” har fått en oppgradering og er skikkelig på moten. -Lag en litt messy bun i fletteeffekter på kronepartiet og du er klar for byen!

Negler og et åpent Norge, hvor vi er klare for festligheter og sammenkomster! Her er fargene som er på moten denne sesongen. -Inspirert av arkitektur rundt om i verden. Og har du forresten fått meg deg at vi har fått oss en egen negleartist som begynner hos Frisørverden i Hauggt 4, fra 3 november!?!

Vi gleder oss masse.

Her kommer det før- og etterbilder av en dame som skal freshe opp balayagen sin.

Hun får bla klipt den populære curtain bang luggen, og blir stylet med (verdens første stylingverktøy drevet på batteri) nemlig GHD Unplugged. -du finner den i nettbutikken vår under kategorien GHD eller verktøy.

Når det kommer til herrene er alt av struktur, farger og tykkelse på hår velkommen denne høsten. Det gjelder å bruke det naturlige utgangspunktet hver enkelt har, og gjøre noe smashing ut av det. Å spille på lag med håret, forenkler jo hverdagen også! For å nevne noen stikkord så er det: lugg, sideskill, midtskill både med krøllet, stritt, tykt og tynt hår som er det hotteste på herrefronten. For alle dere som til nå har strevd med å få håret til å ligge i en casual look bakover: nå er det deres tur til å få det lettere på stylingfronten.

Avslutter med å ønske dere alle velkomne til våres salonger for å bli freshe på håret denne sesongen!

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

du må være innlogget for å legge til et produkt i favoritter.