Gratis frakt på ordrer over 600,-

Archives

Karinas personlige favoritt-produkter

Karinas personlige favoritt-produkter

354776132_3096173127356920_8934744821081524439_n

Jeg har mange favoritter når det kommer til Keune. Jeg bruker jo tilpassede produkter til hver enkelt kunde. Men når det gjelder mine personlige produkter som jeg bruker selv er det disse som gjelder nå for tiden:


Nye so pure polish shampoo og balsam. Ikke bare en den et nydelig tilbehør til badet med sin nydelige farge på pumpeflaske men gjør mitt hår glansfullt og smooth. Ikke så glansfullt at det ser fett ut, liksom. Men sånn Silke-matt om det gir mening.

Les mer om shampooen her                              

Og balsamen her

Etter jeg kommer ut av dusjen er det det obligatoriske pumpet med leave in- treatment blandet med to dråper tribute serum. -dattera mi kaller det for «den magiske oljen» og lar meg ikke kamme håret hennes før hun har hadt i dette.

Les mer om Royal Tribute serum her!

Og info om Leave-in treatment her!

Og det var det! Hvertfall i hverdagen. Skal jeg krølle håret og fikse det til fest, kommer selvsakt prep-produkt og spray inn inn på lista også.

Jeg har samlet alle mine favoritter her: https://frisorverden.no/woosasc_cart/d5a3d9d206f7fdeb3824abaf7a07fd97/

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

du må være innlogget for å legge til et produkt i favoritter.