Archives

Keune 100 år & Everyhair Norge 20 år

Keune 100 år & Everyhair Norge 20 år

IMG_8283

I helgen har to av Frisørene hos Frisørverden deltatt på jubileumene til Keune og Everyhair. ( Vi bytter på å dra på kurs og eventer slik at vi til enhver tid har et åpent tilbud i salongene til våre kunder)

Keune er en familiebedrift som ble startet i 1922 i Holland, og Everyhair Norge er den norske bedriften som importerer Keune-merket til blant annet Frisørverden.

Med tilsammen, regnet med Malfrid, Stina og Karina (tre generasjoner), har vi over 60 års erfaring med frisørmerker og Keune er desidert det beste merket vi har jobbet med.

ordfører i Lier KommuneOrdføreren i Lier Kommune kom for å sprette jubileumskaka. Her sammen med Knut, eier og driver av Everyhair AS, til venstre. -en mann som jobber veldig hardt for frisørbransjen, og dens kvalitet og standard.

Vi ble tatt med på en reise med hårmoter og inspirasjon hundre år tilbake i tid og frem til i dag. Med andre ord en innholdsrik helg med mye nytt giv, og inspirasjon som vi tar med oss tilbake til de to salongene våre i Kr-sund og på Averøya.

Følg oss gjerne på instagram: @frisorverden for å se videoer fra helgen og frisyrene, under høydepunktet: “Everyhair 20 år”

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

du må være innlogget for å legge til et produkt i favoritter.