Gratis frakt på ordrer over 600,-

Archives

KEUNE X SCHIFFMACHER

KEUNE X SCHIFFMACHER

Forsiden-2-1922Henk-1710x962px

KEUNE X SCHIFFMACHER:

ET UNIKT SAMARBEID

Keune tror på at karakter styrer verden: de som står for noe, gjør en forskjell. Akkurat som den legendariske nederlandske tatoveringskunstneren Henk Schiffmacher. En pionér, en fri sjel som jobber hardt, akkurat som hårstylister og barberere. I dag annonserer det profesjonelle hårpleiemerket og tatoveringsikonet det eksklusive Keune X Henk Schiffmacher samarbeidet rundt produktene til 1922 by J.M. Keune.

Frie sjeler av natur, lidenskapelig kreative

Akkurat som Keune har Schiffmacher sine røtter godt plantet i sentrum av Amsterdam. Hans aller første tatoveringsstudio ble satt opp rett over gaten fra Keunes aller første butikk, som ble startet allerede i 1922.

Og Schiffmacher bidro stolt til å profesjonalisere tatoveringsindustrien. Takket være hans innsats er tatoveringer nå mer tilgjengelige og bredt aksepterte. Der Schiffmacher jobber med hud, jobber Keune med hår. Keune Haircosmetics blir brukt i over 80 land av hundretusenvis av barberere og stylister. Begge merkene oppmuntrer folk til å vise sin sanne karakter – og farger. En perfekt match for et samarbeid.

Om Henk Schiffmacher

Henk Schiffmacher er en av de mest kjente tatoveringskunstnerne i verden. Han skriver, maler, samler, reiser og designer: en ekte multikunstner. Schiffmacher har hatt æren av å tatovere internasjonale kjendiser som Lady Gaga, Robbie Williams, The Red Hot Chili Peppers og mange flere.

1922 by J.M. Keune gaveeske for menn

1922 by J.M. Keune er en tidløs pleieserie spesielt for menn. Fra sjampoer til styling- og groomingprodukter. I dag lanserer Keune en unik gaveeske, designet og håndlaget av Henk Schiffmacher.

  • En gaveeske med et håndtegnet tatoveringsdesign av Henk Schiffmacher
  • Et autentifikasjonssertifikat som garanterer det originale designet av Henk Schiffmacher
  • Limited Edition forpakning på 1922 by J.M. Keunes bestselgere: 2x Essential sjampoer og 1x Premier Paste

Tilbudspakke 1922 Schiffmacher

ord.pris 925kr, NÅ KUN 599kr

Bestill her!

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

du må være innlogget for å legge til et produkt i favoritter.