Archives

Kjønnsnøytral salong

Kjønnsnøytral salong

frisørverden kjønnsnøytral salong

Frisørverden AS har endret navnet på alle klippebehandlingene til nøytrale «klipp gr 1», «klipp gr 2» osv fremfor «dameklipp» og «herreklipp»

Hvorfor betaler en dame mer enn en mann hos frisøren? -Jo, av den enkle grunn at en dameklipp tar lengre tid og det blir brukt mer forbruksvarer, men hva om en dame ønsker en «herreklipp»? Ja, da får hun det, og hun får også “herreklipp-pris”. -Der har vi vært rettferdige hele veien, men det ser ikke rett ut på kvitteringen, hvor det da blir stående «herreklipp» Og i digitaliseringen av bransjen der hvor kundene selv kan bestille time på nett så fremstår behandlingslisten/prislisten svart på hvitt at en dameklipp har en høyere startpris enn en herreklipp, og kunden (kvinnen) selv bestiller gjerne ikke herreklipp. Så dette vil vi nå endres på.

Vi skal prøve så godt vi kan å spesifisere klippegruppene, som du kan lese ved å trykke på “i” (for informasjon) slik at du vet hvilken gruppe din klipp går under. Ikke vær redd for å bestille feil, vi legger inn riktig pris/gruppe for deg før du betaler uansett.

Velkommen skal du være til vår kjønnsnøytrale salong. -Å ja, vi skulle gjerne hadt en mannlig frisør i teamet vårt også;)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

du må være innlogget for å legge til et produkt i favoritter.