Archives

Møt nye So Pure

Møt nye So Pure

nye so pure

For mennesker, planeten og kommende generasjoner

So Pure filosofien er basert på 4 pilarer:

Refill: Kjøp en gjenbruksflaske for sjampo eller balsam og fortsett med refillposer. Du bruker da mindre plastikk* uten engang å tenke på det.

Gjenbruk: So Pure sin produktformel er basert på avfall fra sukkerroe. Å bruke noe som allerede er der reduserer avfall, men har også en fornyende og nærende effekt på hår. Snakk om vinn-vinn.

Konsentrert: Konsentrerte sjampoer og balsamer. Bruk mindre, få mer? Med disse produktene: Absolutt!

Karbonnøytralt: Vi utviklet So Pure med en tanke om at hvert steg i livssyklusen betyr noe: fra produksjon til formler, transport og forpakning. Og for å kompensere for CO2-avtrykket vårt, veier vi opp for alle uforminskede utslipp med et sertifisert karbonkompensjons prosjekt.

Møt produktene

For So Pure, så ønsket vi å bruke bærekraftige ingredienser uten å kompensere på produktkvaliteten. Derfor landet vi på den mektige sukkerroen. Alle So Pure produktene er laget med ingredienser som kommer fra avfall fra disse roene. Det betyr at vi bruker noe som allerede er der, så det er ikke nødvendig å plante nye avlinger.

Cool: Effektive lilla produkter for blondt eller grått hår. Cool eliminerer messingskjær og frisker opp sølvtoner. Med antioksidantrike Acai bær for å beskytte mot fargefalming.

Restore: Nærende for tørt hår. Beriket med fikenkatusekstrakt. Restore produktene gir fuktighet til hvert hårstrå, fra innsiden og ut.

Polish: Polerer hårene på krusutsatt hår. Berikt med Chia fri. Polish produktene gir nødvendig fuktighet for vakkert og fyldig hår.

Clarify: Dyprensing for den tråe renhetsfølelsen. Pakket med granateple, fjerner Clarify produktene skitt og produktrester samtidig som de skånsomt renser hodebunnen. Hjelper også mot forurensing ved å hindre at forurensningspartikler fester seg til hårene.

Les mer om hvert enkelt produkt i nettbutikken vår her!

| Rask levering | Gratis retur | vipps og Klarna betaling |

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

du må være innlogget for å legge til et produkt i favoritter.