Søk
Close this search box.

Frøya Trasculent powder

kr 299,00

Betal med Klarna - få varen nå og betal om 30 dager.

Frøya Trasculent powder er den ultimate løsningen for å oppnå feilfri hud i Norge. Frøya Trasculent powder er spesielt formulert for å gi en matt finish som varer hele dagen. Uten parabener og skadelige kjemikalier, gir dette pudderet en naturlig glød uten å tette porene. Med Frøya Gjennomsiktig Pudder kan du kontrollere glans og redusere synligheten av fine linjer og ufullkommenheter. Perfekt for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. Gi din hud den norske skjønnheten den fortjener med Frøya Translucent Powder.

Frøya trasculent powder er et transparent pudder som matter ned blanke områder i ansiktet og setter sminken. Dette er et avsluttende produkt som får sminken til å sitte hele dagen.

Pudderet gir en perfekt matt finish, helt uten skjolder eller å bli kakete. Tetter ikke porene dine og inneholder pleiende ingredienser. Det er flere fordeler med å bruke et pudder for å sette sminken, da det gir en gjevn og fin glød, minimerer porenes synlighet og forhindrer at makeupen ser fet ut. Det hjelper også sminken å holde seg pen i varmt og fuktig vær Med transculent powder sitter makeupen merkbart lengre, og det er det ultimate go-to produktet som du kan ha med deg overalt! Bruk den til å sette foundation eller CC.cream, og påfør etter behov om du skulle ha noen blanke partier i ansiktet utover dagen/kvelden. Produktet inneholder ingen fargepigmenter som forstyrrer fargene du bruker i din makeup, og passer til alle hudtyper.

Produktet er ikke testet på dyr

Rask levering

Alle bestillinger som er på lager ved bestilling sendes innen 1-3 arbeidsdager.

Trygg betaling

Vi tilbyr Vipps, Klarna og vanlig kort som gir deg mange gode og trygge valg.

Testet av eksperter

De fleste produktene vi selger er testet og brukes av oss i våre salonger.

kundeservice

Oppstår det problemer underveis eller har du produktspørsmål, bare ta kontakt!

Legg til en anmeldelse
Frøya Trasculent powder Frøya Trasculent powder
Vurdering*
0/5
* Rating is required
Din vurdering
* Review is required
Navn
* Name is required
Add photos or video to your review
0,0
Based on 0 reviews
5 stjerne
0%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections

Liker du dette?