OM OSS

OM OSS

Fri frakt over 600 | rask levering | klarna betalingsløsning

VÅR HISTORIE

Stinas frisørverden ble etablert i Kristiansund i 2003 av grunnlegger Stina Gregersen. I 2021 tok datteren Karina Gregersen, over familiebedriften og døpte frisørsalongen om til Frisørverden AS. Vi er totalt seks ansatte som brenner for yrket, og liker det vi holder på med.


Vi har en oppusset og moderne salong med behagelig atmosfære i sentrum av Kristiansund, nærmere bestemt Hauggt 4. Vi utfører alle profesjonelle behandlinger på hår. Vi klipper både dame, herre og barn. Inkludert i behandlingsprisen er en deilig hårvask med hodebunnsmassasje i våre nye massasjestoler. Utover dette gjør vi make-up, setter på hairexstension, tar øre- og nesepiercing og utfører napping og farging av bryn, tilpasning av parykk og shellac/håndspa. Vi kan også tilby en brudepakke for de av dere med brudespirer i magen. Du er velkommen til en avslappende og behagelig håropplevelse.

home-01-about-image

OM OSS

Karina

Frisør m/fagbrev og daglig leder.
Utfører alle behandlingene salongen tilbyr. Har tidligere drevet med konkurransefrisering. Bestått fagbrev i 2012.

Jobber i Frisørverden AS avd. Kristiansund


Marita

Frisør m/ fagbrev.
Utfører alle behandlingene salongen tilbyr. Har tatt privat frisørskole, Cancam, i Ålesund. Har salongerfaring siden 2012. Bestått fagbrev i 2020.

Jobber i Frisørverden AS avd. Kristiansund og avd. Averøy


Stina

Frisør m/ fagbrev.
Utfører alle behandlingene salongen tilbyr. Har tidligere drevet med konkurransefrisering, med bla 4. plass med landslaget i VM. Bestått fagbrev i 1987.

Jobber i Frisørverden AS avd. Kristiansund


Mumune

Frisør.
Utfører alle behandlingene som salongen tilbyr. Har jobberfaring fra salonger i Tyskland og Bulgaria. Har jobbet som frisør siden 2012.

Jobber i Frisørverden AS avd. Kristiansund

Karina E

Frisør m/ fagbrev. Utfører alle behandlingene salongen tilbyr. Har tatt fagbrevet i Bergen og tidligere jobbet for ET hårstudio Kløverhuset. Bestått fabrev i 2019

Jobber i Frisørverden AS avd. Kristiansund

Anna

(ny frisør, kommer snart)

Aleksandra

(ny lærling, kommer snart)

Iselin

(ny lærling, kommer snart)

abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli den første til å motta nyheter og de beste tilbudene.
Registrer deg for vårt nyhetsbrev og få rabattkoden!
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

du må være innlogget for å legge til et produkt i favoritter.