Søk
Close this search box.

To frisørsalonger kombinert med nettbutikk og gode produkter for håret.

Frisørverden består i dag av to unike salonger i Kristiansund og Åverøy. Du kan enkelt også handle fra vår nettbutikk som har gode produkter for håret ditt!

Vår historie

Stinas frisørverden ble etablert i Kristiansund i 2003 av grunnlegger Stina Gregersen. I 2021 tok datteren Karina Gregersen, over familiebedriften og døpte frisørsalongen om til Frisørverden AS, og bygde videre på bedriften med å åpne en salong til og lansere nettbutikk. 

Frisørverden avd Averøy ble åpnet August 2021 på Knutepunktet, Bruhagen. Teamet vårt består av totalt seks ansatte som brenner for yrket, og liker det vi holder på med.

 

 

Salonger

Vi har to oppussede og moderne salonger med behagelig atmosfære i sentrum av Kristiansund, Hauggt 4, og på Averøya, Knutepunktet. Vi utfører alle profesjonelle behandlinger på hår. Vi klipper både dame, herre og barn. Inkludert i behandlingsprisen er en deilig hårvask med hodebunnsmassasje i våre nye massasjestoler. Utover dette gjør vi make-up, setter på hairexstension, tar øre- og nesepiercing og utfører napping/voksing og farging av bryn og  tilpasning av parykker.

Teamet vårt kan også tilby en brudepakke for de av dere med brudespirer i magen. Du er velkommen til en avslappende og behagelig håropplevelse.

Hils på vårt team

Møt våre frisører

Karina

Frisør med fagbrev
Daglig leder
Avd. Kristiansund

Stina

Frisør med fagbrev
Seniorfrisør
Avd. Averøy

Mumune

Frisør med fagbrev
Avd. Kristiansund

Karina E.

Frisør med fagbrev
Avd. Averøy

Anna

Frisør med fagbrev
Avd. Averøy